Win7 Counter-strike проблем

44 мнения в тази тема

Публикувано

Здравейте..Преди 30 минути си преинсталирах уиндоуса на 7.Инсталирах си Цс, но когато ч пусна ми изписва:

http://store.picbg.net/pubpic/4C/62/455e673daa074c62.png

Моля да помогнете :) Благодаря предварително

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Така и на мене от начало ми беше същият проблем.Сега кажи си видео картата каква ти е или изтегли и най-новите драйвъри който да могат да поддържат - OpenGL ;) .. Аз моят проблем го реших като си изтеглех най-новите драйвъри на АТи и всичко си ми тръгна.Айде успех :thumbup:

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Картата е някъква смеска между ATI и Asus

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Десен бутон на иконата properties > compatibility > задай няква виста там и тряа стане.

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Десен бутон на иконата properties > compatibility > задай няква виста там и тряа стане.

offtop.gif

penmark няма да стане така преди съм опитвал да си изтегегли новите драйвъри и това е

П.С Изтегли си Еверест и ще разбереш каква ти е видео картата ;)

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Батко, защо си мислиш, че няма да стане?! Аз ако не съм го пробвал ще пиша ли?! :f-harhar:

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

penmark брато стана :thumbup: евала и на Shift :) 10x

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

За да неправя нова тема ще пиша в тази, защото все пак въпроса ми е свързан отново с CS. При мен си работи и без да правя това, но като отворя конзолата на играта и въведа един символ и тя се затваря сама. След като я отворя и въведа друг символ за да продължа думата отново се затваря сама и така едвам след две-три отваряния пиша нещо! :no: Някой ако знае някакво решение нека сподели. Това не се получава само при мен, доста хора казват за това...

1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

За да неправя нова тема ще пиша в тази, защото все пак въпроса ми е свързан отново с CS. При мен си работи и без да правя това, но като отворя конзолата на играта и въведа един символ и тя се затваря сама. След като я отворя и въведа друг символ за да продължа думата отново се затваря сама и така едвам след две-три отваряния пиша нещо! no.gif Някой ако знае някакво решение нека сподели. Това не се получава само при мен, доста хора казват за това...

================================================================================

===============================================

Колега това в от езика,макар че не играя 1,6 :haha: а v32 :dance: така ми се получава при мен докато не сменя езика да е EN...цъкай докато го налучкаш..Успех! :naughty:

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

За да неправя нова тема ще пиша в тази, защото все пак въпроса ми е свързан отново с CS. При мен си работи и без да правя това, но като отворя конзолата на играта и въведа един символ и тя се затваря сама. След като я отворя и въведа друг символ за да продължа думата отново се затваря сама и така едвам след две-три отваряния пиша нещо! :no: Някой ако знае някакво решение нека сподели. Това не се получава само при мен, доста хора казват за това...

За да оправиш този проблем ще трябва да смениш английския си език. ето как става това нещо:

1. ИЗТРИВАШ СТАРИЯ!

2. http://prikachi.com/files/1222038J.jpg

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Значи този проблем ми се появи след като сложих windows7, а самият проблем е като вляза в играта нали избера си сървар вляза и точно когато трябва да натиснеш "enter" за да избереш какав искаш да флезеш ми забива и край .. немога да продалжа трябва да натискам ctrl+alt+del и да затварям процеса .. изтеглил съм сигорно 10 цс-а и пак така .. параметрите на компютара са ми :

Рам : 4 гб

Хард диск : 1 терабайт

Видео : 1 гб (Ati radeon)

Процесор : 4 ядрен по 2.67 на ядро .. с по стария ми компютар който е доста по бавен от този цс-а варви добре, но на него несам с windows 7, а с xp ..

Наказан си, защото не си използвал търсачката и пускаш НОВА тема, при положение, че има вече 5 такива теми!/Mod Edit

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Десен бутон на иконата properties > compatibility > задай няква виста там и тряа стане.

Пробвай това

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

ЦС най-често не тръгва на 7-мицата защото във самия Уиндоус 7 има драйвъри за видеокартата но не поддържат OpenGL. При малко хора става без инсталиране драйвъри. Вижте свойствата на монитора, и ако ви пише Unknown значи не ви разпознава видеото. По-принцип са на диск, но можете да си от сайта на производителя-

-Nvidia click-me.gif

- ATI click-me.gif

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

За да неправя нова тема ще пиша в тази, защото все пак въпроса ми е свързан отново с CS. При мен си работи и без да правя това, но като отворя конзолата на играта и въведа един символ и тя се затваря сама. След като я отворя и въведа друг символ за да продължа думата отново се затваря сама и така едвам след две-три отваряния пиша нещо! :no: Някой ако знае някакво решение нека сподели. Това не се получава само при мен, доста хора казват за това...

Имах същия проблем и решението за него няма да ти хареса , но при инсталация трябва да си дадеш инстала да е на английски за да приеме default езика да е англиискй след алт таб-ване или влизане във играта езика автоматично се задава на този който е default(фабричен т.е. езика на който е инсталнат уин-а) лично го инсталнах на английски след това даваш properties -> compability и го даваш на виста sp2 и бачка пефекно

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Значи този проблем ми се появи след като сложих windows7, а самият проблем е като вляза в играта нали избера си сървар вляза и точно когато трябва да натиснеш "enter" за да избереш какав искаш да флезеш ми забива и край .. немога да продалжа трябва да натискам ctrl+alt+del и да затварям процеса .. изтеглил съм сигорно 10 цс-а и пак така .. параметрите на компютара са ми :

Рам : 4 гб

Хард диск : 1 терабайт

Видео : 1 гб (Ati radeon)

Процесор : 4 ядрен по 2.67 на ядро .. с по стария ми компютар който е доста по бавен от този цс-а варви добре, но на него несам с windows 7, а с xp ..

Наказан си, защото не си използвал търсачката и пускаш НОВА тема, при положение, че има вече 5 такива теми!/Mod Edit

Видео драйвера ти прави проблем . Виж дали има съвместимост с Windows 7 :) А ако не стане така го пусни под съвместимост за Vista :)

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Имах същия проблем и решението за него няма да ти хареса , но при инсталация трябва да си дадеш инстала да е на английски за да приеме default езика да е англиискй след алт таб-ване или влизане във играта езика автоматично се задава на този който е default(фабричен т.е. езика на който е инсталнат уин-а) лично го инсталнах на английски след това даваш properties -> compability и го даваш на виста sp2 и бачка пефекно

Мнеее.. Просто трябва да промени настройките :f-harhar:

http://prikachi.com/files/1222038J.jpg направи това и ще се оправи... не е нужно да пускаш съвместимост..

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Мнеее.. Просто трябва да промени настройките :f-harhar:

http://prikachi.com/files/1222038J.jpg направи това и ще се оправи... не е нужно да пускаш съвместимост..

При мене беше някакъв вид бъг при инсталване на бг и постояно се връщаше на бг като стартирам някакво приложение (игра програма..).. имам предвит бета версията на 7цата ..

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

offtop.gif

При мене беше някакъв вид бъг при инсталване на бг и постояно се връщаше на бг като стартирам някакво приложение (игра програма..).. имам предвит бета версията на 7цата ..

Ми това е защото си задал БГ за език по подразбиране.. за това след стартиране на всяка програма те връща на бг..

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

пич като отвориш конзолата натисни L и продължавай да си пишеш :)) и при мен е така и свикнах :)

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Незнам дали тука е мястото но имам проблем сас видоето на игрите. Дали иска драивер илие нещо друго незнам. Исталирах Цс 1,6 и ми показва това- http://prikachi.com/files/1300671f.png

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

защо щом пусна cs-а той веднага се минимизира долу в лентата и щом пробвам да го увелича той пак се минимизира

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Примен проблема сас Цс беше вав видеокартата по точно драивар.Сега вече нямам този проблем благодарение на една рпограма DriverMax http://prikachi.com/files/1339810X.png click-me.gif

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Здравейте :) Преди малко си сложих Counter-Strike 1.6 Mega Edition (този от замунда) и първоначално всичко е ОК :) Но като влезна в играта ми стой само картинката и щом се появят менютата играта се минимизира :no: Трябва да я затворя с Десен бутон--“Затвори, и да я отворя отново за да мога да влезна :wall: Помогнете как да оправя това

Благодаря предварително :)

Нарушена т.2 от ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА! Мod edit

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Пробвай с Compability Mode, примерно за Виста или ХР! (десен бутон>Propeрties>Compability)

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Здравейте! Имам проблем със "paint-a". Когато снимам от игра с "PrtSc SysRq" примерно от играта "Counter-Strike" ми излиза това:

https://windows7bulgaria.com/uploads/images/1297698252-U679569.png

Как мога да го оправя, защото преди да сложа Windows7 (още когато бях с XP), нямах този проблем.

П.С: Когато снимам декстопа, няма никакви проблеми (както се вижда на снимката).

Благодаря предварително!

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!


Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.


Вписване