Сблъсък За или против секса с непознат/а за една вечер


12 мнения в тази тема

Публикувано

Темата е по предложение на и има и едно важно допълнение - трува ли си да изневерите на половинката си".

Така че вниманието и дискусията може да бъдат насочени в две насоки - необвързващ, случаен секс за една вечер или секс, при който има изневяра. Какви са мотивите в двата случая. Очаквам вашите мнения в този по разчупен и интересен сблъсък тази седмица :)

1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Според мен не си заслужава за няколко минути сексуално удоволствие, цял живот след това да изпитваш вина.

Ако има чувства обаче, всичко е по-различно- любовта е лудост и не се подчинява на никаква логика. :)

8

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Този, който го е направил може най-лесно да си отговори, заслужава ли си или не.

Изневерявал съм, не съм чувствал вина поради простата причина, че първия ми брак беше изчерпан цели 14 години.

Сега при втория вече 7 години нещата са коренно различни, любов, любов и само любов.

Случи ми се флирт, но нещата останаха до там, без каквото и да е физическо продължение, защото никоя не може да ми даде това, което моята половинка сега ми дава.

С две думи: Нормалния човек изневерява само и единствено когато нещо му липсва в дадена връзка!!!

7

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

За секса с непозната до момента :) Аз съм кавалер и се запознавам преди джиджи-биджи :)

За изневярата, не знам. Не съм се замислял.

Едни казват, че това укрепвало връзката им, други, че е лошо за връзката.

Знам само, че ако жена ми ме хване, обувките ще ми ги събуе патоанатома...

8

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Секс с непозната ,че то си е с други думи секс с проститутка.

Коя жена ще прави секс с Вас ,ако не ви познава.Трябва да е нещо много загоряла.Но ако жена Ви ви хване или си признаете от глупост ей така и

няма да можете да я успокоите лесно , имате и отгоре на това деца,и сте сигурен че няма да ви прости , и че ще се стигне до развод-искрено ви съветвам НЕизневерявайте!Не си заслужава,ако сте се разбирали!

А ако пък , някой го гризе нещо съвеста после забежката-изобщо да не пробва!Туй нещо не е за него...

Иначе за другите няма лошо да ранообразят малко и да реализират някоя своя мечтица...

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Ако ти си необвързан/а и правиш секс за една нощ с някого, значи този някого просто има голяма вероятност да има венерически болести. Щото аз не се сещам кой нормален би го направил а ако го прави значи е ненормален и го е правил и преди, значи има опасност да се заразиш с нещо. + това колкото и да е сексапилна една жена желанието ми да съм интимен с нея веднага ще секне ако разбера, че тя е съгласна още преди да ми знае името. По единствената причина, че не съм чак толкова убав, че това да е нормално, пък и кой знае с колко е спала преди това, тук съм малко консервативен - не обичам сексуалните ми партньорки да са ги минали половината комплекс.

Ако говорим за обвързан човек... ами гадна работа. Ако примерно връзката ви е единствено сексуална значи просто половинката ти не е достатъчно добра. :ag: аз така го разбирам. Когато има замесена любов и половинката ти изневери значи просто тя/той не те обича. Няма какво да се залъгваме, един влюбен човек никога не би изневерил, независимо от всичко, пиян, дрогиран, няма значение. Няма значение дали ще е за една нощ или не или дали познаваш този/тази с която ще изневеряваш.

3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Всичко е относително....

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

За мен секса не е само чисто физическо удоволствие, не се правя на много морален, прото когато в секса има чувства той е много по-добър останалото е задоволяване на нагона, робуване на сексуалния инстинкт.Мъжете действаме доста първосигнално когато видим красива жена, така сме устроени, но в крайна сметка общуването е това, което ни различава от животните.Много често се случва да ти увисне мандибулата при вида на някоя мадама, но като я опознаеш да не ти се вижда чак толкова готина.Нямам нищо против секса с непознат или за една вечер(макар да не ми се е случвало :-) )но замислете се що за жена е това и дали си заслужава мимолетното удоволствие.Относно изневярата там нещата не опират до физическия акт а до предаването на доверието на партньора.Да има я тръпката, но дали си заслужава?Да вътиш няколко връзки е напрежение, което според мен не си заслужава и не ти дава нищо ползотворно, както разказва ЙОРДАН в поста си в един момент се объркаваш.Който е бил от страната на предадения ще разбере, че причинява същото на човека до себе си когато изневерява.

1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

...Много често се случва да ти увисне мандибулата при вида на някоя мадама, но като я опознаеш да не ти се вижда чак толкова готина...

Точно за това изключваме общуването и без това социалният контакт с жена не би донесъл нищо хубаво.

Преди да си опознал жената и преди да си разбрал, че за нищо не става, може да се насладиш на природните и форми, все още непокварени от развалената и и безумна мисъл и нрав.

2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Кефиш Данчо :thumbup:

Очаквах, по-разгорешен сблъсък, но явно на повечето потребители или им липсва опитът или просто наистина ги вълнува повече съществените разлики, в детайли между iPhone 4 и iPhone4S

Ако изключим постът на Данчо и на tga, другите потребители са с яко със закостенели разбирания.

Жена, която била склонна да сподели спонтанно тялото си за една нощ с непозат, била проститутка и е задлжително със всички венерически блести на този свят. Представата за мъжът, които споделя постелята със същата жена, обаче е тази за герой???? Ей това изкривено сексистко мислене,много ме газира. Една жена спала със 100 мъже е задължително к**ва, но един мъж спал със 100 жени е велик Казанова, е..ч и пич в едно.

Айде малко актуализирайте мирогледът: живеем в 21 век, не в средновековието. Жените вече могат да ходят войници, да правят аборт и са наясно със думата "семейно планиране", ръководят големи корпораций и носят панталони. Начело на най-голята икономика в Европа и на международният валутен фонд е жена . Обаче, ако във същото време, една жена изживява безрезервно сексуалните си щения, то тя е задължително "боклук".

Един е въпросът господа, как ни се иска и ни е "наложено" от света, да виждаме света. Друга бира е, как го чувстваме отвътре и ни се иска да го изживяваме. Погледнете го, от онази по-тъмна страна на личността си, с която оставате насаме, само с.... как беше Данчо? Мара Петбаджакова???? В такива моменти, съм на 100% сигурен и убеден, че мокрите ви сънища се състоят от мъж и жена, щасливо хванати за ръце, вървящи към залеза, с няколко шумни и сополиви дечурлига наоколо, задълбочени в разговор, как да балансират месечният бюджет, със сметката за ток, наемът и лизингът за колата. А страстоубиецът на либидото ви е представта за безпаметни и разкрепостени страсти с няколко непознати екзотични девойки след безброй коктейли с чадърчета на фона на лекият бриз на тропически плаж.

Много лицемерие има на този свят, и едно от най-големите е, че сме хрисими въздържатели, които се отвръщават от всичко друго в секса, което излиза от рамката на брачното легло и мисионерската поза. Това според мен е и най-вишата форма на лицемерие, не защото лъжем другите, а защото лъжем себе си. :plias:

9

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено

Ей големи лъжци сте бре.

Няма нищо по убаво от една забежка, ако ще, и да е няколко, или много пъти.

Ние, в природата си сме животни, и като такива МОНОГАМИЯТА ни е чужда.

Това е заложено в ДНК на бозайниците.

Естествен подбор-Изкуствен подбор.

Колкото повече толкова повече има вероятност да оцелеят гените ти.

Промяна, смяна на партьора с по млад по красив и по силен индивид за да може да има най много от твоите гени.

А докато то достойнството ни не е станало една провиснала кожа, едно пикало, трябва да се сее семето, че като спре ще останат само спомените и мераците но вече ще сме изместени от по-млади индивиди./спомнетеси как е при лъвовете цял живот живеят за едини 3или 4 максимум 5 г и после ги отсвирват.

Никога не казвайте ама по никакъв начин на партньора си че се забегвали, защото Даката го каза ще ви събуят пантофите.

Винаги съм се ръководил от принципа, щом ми харесва трябва да си поискам, ако не си поискам, няма да разбереш какво е или как е.

Сущо ако си поискат от мен, никакво отказване, за да не се носят мълви за мен,/мека кърпичка/

Имал съм разочорования и то доста често, под красивата външност, и добре изглеждащото и облечено чудо се крие нещо неприлично гадно като го видиш голо, а в кревата , в колата, или на тревата е живо Дърво, ама с главно Д, и тогава осъзнаваш че по убаво от твойто няма.

Другия ваариян, някое, не до там красиво що годе, добре изглеждащо и облечено, абе, от ония тихичките води, дето, не се забелязват, и мисълта е ,че , какво ли ще ти покаже, но както казваме тия са най големия Пожар, Пожар ама голям.

Та много зависи от жената има много сериозни жени които обичат разнообразието и се наслаждават само на секса защото си е тръпка да не те хванат да пробваш чуждо.

,При жените е друга работа както знаете при тях е рана постоянно мокра и не зарастваща, и много ама много сърбяща от коеето следва че трябва да се чеши, за да не ги сърби толкова много, е има играчки за тая работа, ама кожата си е кожа, пот, миризма и благословенната течност.

Но както казах, всеки иска да пробва друго ,да не е неговото, че му е писнало от него и от Мара Пет Баджакова - Даката :ag: .

Всички са различни и мъжете/тънки, дълги, дебели абе всякакъв вид/ и при женитее същата работа/големи, малки, дълбоки, плитки, тесни широкимокри сухи и много мокри и бр./

Цялата работа е в изживяването и поддържането на либидото както при нас така и при жените.

НО

В българина има едно правило дето и той не може да го осмисли ама.

МОЙТО СИ Е МОЙТО АМА ЧУЖДОТО Е ОБЩО.

За това, трябва да сме либерални, както към жените, така и към мъжете, след като са им дали права да гласуват значи и жените си имат правата.

Оф стана дълго ама ,пак ви казвам каквото и да правите, както и да го правите знайте едно, това си е забежка и никой не трябва да научава, и най важното половинката ви.

Защото, всички са еднакви е с малки разлики де, но шепа препикано месо, и ако наистина сериозната ви връзка, не е разбита, ще си остане само флирта, забежката, за поддържане на мъжкото ни достойнство, Всичко това може да го напише и някоя жена това се отнася и от тяхната гледна точка.

Даже жените когато си говорят за мъже са доста по вулгарни от нас. :ag:

А колкото до сблъсъка сами си направете изводите :ag: Аз ви го казах, Даката също и Бай Танас. :ag:

6

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!


Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.


Вписване