Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Продавам звукова карта ASUS ROG Xonar Phoebus Solo

5 мнения в тази тема

Публикувано

Здравейте! Както вече видяхте от статуса ми, че поради невнимание от моя страна, се допря кабела до плюса на акумулатора и стана проблем с изхода на звуковата карта, който е специално за слушалки (тази, която свети зелено. виж снимката). В нито един сервиз тук във Видин не могат да я оправят.  За щастие останалите изходи не са засегнати, което ще рече, че може спокойно да включите 7.1 колони или някакъв друг усилвател. Във фронталния изход, който както казах е отделен от този за слушалки също могат да се пуснат слушалки, но там силата на звука е подобен както от телефон и не ме задоволява. Затова ще събера пари и ще си купя същата такава звукова карта. Същия модел звукова карта тук в България в момента струва нова около 260 лв. Това ще рече, че цената на която ще я продавам е съобразена с проблемния така наречен изход за слушалки.

Линк към сайта на производителя: ЦЪК

Цена за извън форума (или новите тук неактивни потребители): 55 лв.

Цена за редовните познати тук колеги - съфорумци: 40 лв.

Изпращам по Еконт, Спиди или Лео Експрес

Снимки (снимките са реални и са от днес):

0d0440d282db4b2d.jpg1f523c57effc96ee.jpga8005ef865d8df58.jpg

Преходник: Изпращам го по желание.

28f42f14c058f04f.jpg

 

8089b2e55df9c288.jpg

 

f7a1c360df3c81dd.jpg

 

 

1

Сподели публикацията


Адрес на коментара

Отговорено

Все още не мога да осмисля защо имаш акумулатор за автомобил до компа си и защо е с оголени клеми. Но както и да е... С оглед на потенциални скрити проблеми ти предлагам 30 лв за картата и я вземам :)

4

Сподели публикацията


Адрес на коментара

Отговорено

Може да заключите темата. Картата е продадена на посочената цена извън форума :) 

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара

Отговорено

ОК. Поздравления за сделката. Понеже аз съм доста наясно и навътре в нещата с аудио картите и качествения звук, да споделя малко лично мнение. Тази твоята карта е в момента последната качествена аудио карта, която си заслужава всяка дадена стотинка за нея. В момента се продават абсолютни боклуци, и на ASUS и на Creative, някакви орязани USB изгъзици, с вградени микрофони и прочие. Потресен съм. Няма нито една истинска карта, която да си заслужава. Като минус на ASUS ROG Xonar Phoebus мога да посоча само че няма външен преден панел, което е много удобно. Ако някой има колебания - ако ще да ви е 2017 дъното, вграденото аудио няма как да се сравнява с външна аудио карта. То принципа е също като все едно да играете модерни игри с вграденото в процесора видео. Разбира се ако слушате музика на малки пластмасови колонки, вграденото си е ОК :)

3

Сподели публикацията


Адрес на коментара

Отговорено

Сега временно докато събера 260 лв за същата нова такава - карам с вградената и ми идва да се хвърля някъде... :D Мислех за тази обаче тя няма отделен специален изход за слушалки и ми усложнява нещата.... Затова ще си взема пак същата. 

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.