Надграждане на Windows 7 OEM SLP от всяко издание до Ultimate


Не знам дали това е дискутирано тук и ако е, модератора може да изтрие или заключи темата, но има много лесен и бърз начин за надграждане на всяко едно издание на Windows 7, активирано по OEM SLP метода, до Ultimate. За целта:

1. Ще ви трябват OEM SLP ключове за Windows 7 Ultimate (имаше някакъв списък в темата за активаторите). Също така услугата Windows Protection (a.k.a System Restore) трябва да е включена за поне един диск, така че ако сте я изключили, сега е момента да я включите, защото без нея процеса не може да бъде извършен.

2. Стартирате Windows Anytime Upgrade.

3. Избирате Enter an upgrade key и въвеждате OEM SLP ключа за Ultimate (няма значение на кой производител е).

4. Изчаквате ключа да бъде проверен и в следващия прозорец натискате I accept, а в следващия Upgrade.

5. Започва процедурата по ъпгрейда, след която компютъра трябва да се рестартира автоматично. Възможно е да получите съобщение, че ъпгрейда не е минал успешно (както аз получих), особено хората като мен с Windows и OS X, след което просто рестартирате компютъра.

6. Оттук нататък процедурата продължава по същия начин както след инсталиране на критични ъпдейти, с тази разлика, че отгоре пише Upgrading Windows. Машината ще се рестартира още веднъж, след което при следващия старт вече при зареждане на десктопа ще сте с Ultimate изданието Можете за всеки случай да отидете и да проверите статуса на активацията си.

Работи на машини със SLIC 2.1 таблица в BIOS (без значение мод или фабрична), както и с такива, активирани с активатора на Daz. Изпробвах го на настолната ми (SLIC 2.1 mod), както и на лаптопа ми (Windows Loader) и работи безотказно.


1


0 Comments

Няма коментари.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!


Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.


Вписване